رویداد استارتاپی روش های نوین فرآوری در صنعت غذا در مرکز آموزش علمی کاربردی آذین شوشتر برگزار می گردد

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۸ کد : ۶۷۷۳۶ اخبار
تعداد بازدید:۹۷۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان ، رویداد استارتاپی روش­های نوین فرآوری در صنعت غذا در مرکز آموزش علمی کاربردی آذین شوشتر برگزار می گردد. شرکت کنندگان تا 26 خردادماه فرصت دارند ایده‌های خود را از طریق لینک  ذیل ارسال کنند. این رویداد در روز 30  خردادماه 1402 برگزار خواهد شد.           

                              https://uastartup.uast.ac.ir/fa/form/821/azin.food