رویداد استارتاپی روش های نوین در بسته بندی صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آذین شوشتر برگزار می گردد

۳۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹ کد : ۶۶۳۷۶ اخبار
تعداد بازدید:۱۲۴۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان ، رویداد استارتاپی روش های نوین در بسته بندی صنایع غذایی در مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت آذین شوشتر برگزار می گردد. شرکت کنندگان تا 9 اسفند ماه فرصت دارند ایده‌های خود را از طریق لینک https://uastartup.uast.ac.ir/fa/form/740/azinshushtar   ارسال کنند. این رویداد در روز  14  اسفندماه برگزار خواهد شد.