ثبت­­ نام شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۸ کد : ۴۸۸۴۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سیداحمدرضا پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز ثبت نام متقاضیان شرکت در شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه آغاز شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ثبت نام متقاضیان شرکت در شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه سال 99 ادامه خواهد داشت.

وی هدف از برگزاری این جشنوارافزود: هدف از برگزاری این جشنواره، توسعه فرهنگ قرآنی در مراکز آموزشی و واحد­های استانی، شناسایی نخبگان قرآنی و ترویج فرهنگ قرائت، حفظ و آموزش مفاهیم قرآن­کریم و آشنایی هر چه بیشتر دانشگاهیان با سیره اهل­بیت (علیهم السلام) و هدایت استعدادهای دانشجویان هنرمند در جهت تولید آثار فاخر هنری دینی است.

دکتر سیداحمدرضا پیش بین بیان کرد: این جشنواره در بخش رقابتی دانشجویان در 6 بخش آوایی، کتبی، پژوهشی، فناوری، هنری و ادبی در 34 رشته و بخش رقابتی مدرسان و کارکنان در سه بخش آوایی و کتبی و پژوهشی و مجموعا 9رشته برگزار می شود.

وی گفت: علاقه مندان جهت ثبت نام در شانزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی و نحوه ارسال آثار می توانند به آدرس الکترونیکی http://quran.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

نظر شما :