دومین جشن دانش آموختگان در دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان برگزار شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۸۶۹۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان، با حضور دکتر محمد زاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مسعود خداپناه رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان،  جمعی از مدیران دومین جشن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان در سالن آمفی تئاتر جهاد دانشگاهی اهواز برگزار شد.

مسعود خداپناه در آیین دومین جشن دانش آموختگی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان، گفت: دانشگاه جامع مراکزی به عنوان مراکز کارآفرینی دارد که هم برای دانشجویان و هم برای دانش آموختگان است، و دانش آموختگان می توانند آنجا حضور پیدا کنند، شرکت‌های دانش‌بنیان یا مهارتی را در این مرکز به ثبت برسانند و از خدمات مشاوره ای و مالی دانشگاه استفاده کنند، به این شرکت ها ۵۰ میلیون تومان تسهیلات با سود ۲ درصد ارائه می دهیم .

خداپناه ادامه داد: دو سال اخیر که یکی از بهترین زمان های آموزش دانشگاه جامع  بود زیرا بخش زیادی از تجارب گذشته و اصلاح ساختاری که برای دانشگاه علمی کاربردی نیاز بود در سالهای اخیر صورت گرفته و از نظر کیفیت آموزشی تا جایی که امکان داشته خصوصاً در بخش مهارت و آموزش های کاربردی در مراکز آموزش، تلاش زیاد شده است.

وی با بیان این که برای رسیدن دانشجویان به مرحله دانش آموختگی تلاش زیادی می شود، افزود:دانش آموختگان دانشگاه جامع افتخار ما و محصول دانشگاه ما هستند  و امیدواریم این جشن امروز به معنای بزرگداشت علم و دانش باشد.

خداپناه به مجمع دانش آموختگان دانشگاه اشاره کرد و با دعوت از دانش آموختگان به فعالیت در این مجمع، اظهار کرد: با حضور خود، توانمندی های خود را در مجمع مطرح کنید. همچنین می توانید از کلینیک اشتغال و کارآفرینی دانشگاه هم استفاده کنید و تجارب و علاقه‌مندی مهارت خود را در آن مجمع به منصه ظهور برسانید.

خداپناه ادامه داد: دانشگاه می تواند کمک‌هایی را از نظر دانش و تجربه اساتید و همینطور کمک هایی برای راهنمایی و راه اندازی شغل جدید لازم را در این مرکز به دانش آموختگان ارائه دهد.

وی در بخش دیگر سخنان خود به تلاش دانشگاه جامع به انجام وظایفی که وزارت علوم بر عهده اش گذاشته اشاره کرد و گفت:تربیت نیروی ماهر و آچار به دست یکی از این وظایف است، بخشی از این وظیفه هم در اختیار مدرس و برنامه درسی است که اصلاحات آن در حال انجام است و بخشی از آن متعلق به دانشجویان است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان با تاکید بر این که دانشجو و دانش آموخته باید از ظرفیت و  امکاناتی که برایش فراهم شده حداکثر بهره برداری را داشته باشد، گفت: مهارت اولیه را به دانش آموختگان آموخته ایم اما در ادامه ی مهارت و به کار بستن مهارت، باز هم در کنارتان هستیم و امیدواریم آنچه آموخته اید را بتوانید هم برای خود و هم برای اقتصاد استان و کشور استفاده کنید.

خداپناه با بیان این که دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی از ابتدای آموزش، بخش مهارتی را داشته‌اند، عنوان کرد: دانشگاه های آموزشی به دنبال ایجاد بخش مهارتی هستند و قراردادهایی را هم با سازمان‌های فنی و حرفه‌ای یا دانشگاه علمی کاربردی منعقد می‌کنند که آن بخش مهارت را برای دانشگاه‌ها عملیاتی کنند تا دانش آموختگان دانشگاههای بزرگ دولتی همچون دانشجویان دانشگاه جامع، مهارتی شوند.

در ادامه معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: ۳۰ هزار نفر از ابتدای فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان خوزستان تا امروز دانش آموخته شدند.

محسن محمد زاده در آیین دومین جشن دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان گفت: یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در ربع قرن فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی دانش آموخته شدند و عموماً در محیط‌های شغلی خود مشغول به فعالیت هستند و امروز هم شاهد دانش‌آموختگی جمع ۳۰ هزار نفری از ابتدای فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان خوزستان تا امروز بودیم.

محمدزاده افزود: یکی از برنامه‌هایی که دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سال های اخیر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی کرد و به اجرا گذاشت، ارتقاء کیفی دانشگاه به لحاظ تمام شاخص‌های مربوط به دانشگاه است. شاخص های مربوط به مدرسین، کیفیت ورودی دانشجویان، کیفیت فعالیت مراکز آموزشی، کیفیت مدیریت مراکز آموزشی، کیفیت برنامه‌های آموزشی، دقت در نظارت و سنجش مراکز آموزشی و به خصوص در سالهای اخیر آزمون های پایان نیمسال دانشجویان به صورت هماهنگ و متمرکز در سراسر کشور انجام شد که همه این موارد نشان از ارتقای کیفی مراکز آموزش علمی-کاربردی و به خصوص دانش‌آموختگان دارد.

وی با بیان این که ارتقای کیفی دانشگاه خود را به گونه ای نشان داد که خانواده‌ها خوشبختانه از این دانشگاه استقبال بیشتری داشتند، افزود: از سال ۹۸ در مقایسه با سال‌های قبل به خصوص ۹۶ و ۹۷ شاهد هستیم که دانشگاه ها سیر نزولی از تعداد پذیرش دانشجویان دارند اما دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل نوع آموزش مهارتی که دارد مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفته و بر خلاف دیگر دانشگاه‌ها به جای کاهش پذیرش دانشجو با افزایش ۲۴ درصدی در مهرماه رو به رو بود.

محمدزاده ادامه داد: علاوه بر آن به دلیل استقبال متقاضیان از دانشگاه جامع علمی کاربردی، تنها دانشگاهی هستیم که دو بار تکمیل ظرفیت داشتیم، بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو در بهمن ماه پذیرش کردیم که این نشان از جایگاه دانشگاه جامع در بین خانواده‌ها و متقاضیان دارد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اذعان کرد: بیش از ۷۵ درصد دانش آموختگان این دانشگاه در واحدهای مرتبط با تحصیل خود شاغل هستند و این باعث شده که خانواده‌ها استقبال بیشتری کنند و مطمئن هستیم که تأثیر بسیار زیادی در اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور و در تولید اثر بسیاری زیادی خواهد داشت.

این مقام نظارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در ادامه با بیان این که دانشگاه جامع ۲۲ مرکز در خوزستان دارد، افزود: فعالیت این مراکز در سال جاری را که با سال ۹۷ مقایسه می‌کنیم تعداد مراکز ارزیابی شده که ارتقای سطح پیدا کردند قابل ملاحظه است، هرچند که این ارتقا در سال بعد بهتر خواهد شد.

محمدزاده با بیان این که مراکز آموزش علمی کاربردی فعال در استان خوزستان، جزو مراکز بسیار خوب دانشگاه جامع هستند، به توقف فعالیت مراکز آموزش علمی کاربردی دولتی اشاره کرد و گفت: با توقف صورت گرفته اما کاهش دانشجو نداشتیم چرا که همین افزایش پذیرش دانشجو در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ نشان می‌دهد از تعداد متقاضیان این دانشگاه کم نشده، هرچند که بر اساس مصوبه شورای عالی اداری تعدادی از مراکز آموزشی علمی کاربردی وابسته به دستگاه های دولتی ملزم به توقف شدند و دانشگاه دیگر پذیرش نداشت اما هم چنان رشته ها به مراکز معین واگذار شده و تقریباً دانشجویان را پذیرش می‌کردند و با مشکل عمده‌ مواجه نیستیم به جز تعداد اندکی که دانشگاه درصدد است رشته هایی که پر تقاضا هستند در مراکز دیگر راه اندازی و اجرا کند.

نظر شما :