آغاز ثبت نام بیست‌وسومین دوره ازدواج دانشجویی

۱۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۵ کد : ۴۷۴۵۶ اخبار

ثبت نام بیست ‌و‌ سومین دوره ازدواج دانشجویی آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان ، زوجهایی که تاریخ عقد آنها از یکم فروردین ماه سال 97 تا 30 آذرماه سال 98 است، می توانند برای ثبت نام به سامانه ازدواج دانشجویی به آدرس ezdevaj.nahad.ir مراجعه نمایند.

ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، و" طرح ملی همسفر تا بهشت"استاد یا دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد است و در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند ، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی می تواند ثبت نام کند. و هزینه های ایاب و ذهاب به عهده دانشجویان بوده و ستاد مرکزی ازدواج، کلیه هزینه های اسکان، پذیرایی و برنامه های فرهنگی آموزشی در مشهد مقدس را برعهده خواهد داشت.

همچنین دانشجویان و اساتید پس از ثبت نام در سایت  ezdevaj.nahad.irمی بایست مدارک خود را شامل:1-رونوشت ثبت نام در سایت2- اصل سند ازدواج3- اصل کارت ملی زوجین 4-اصل کارت دانشجویی را به مرکز علمی کاربردی محل تحصیل و تدریس خود ارائه نمایند. و مرکز پیام طرح "ملی همسفر تا بهشت"به صورت همه روزه با شماره مختص دانشجویان 09156171249-09156171248 از ساعت 8 الی 20  فعال وآماده پاسخگویی به سؤالات دانشجویان عزیز می باشد.

نظر شما :